След гонка с полицията в Шумен е заловен 16-годишен, който карал

...
След гонка с полицията в Шумен е заловен 16-годишен, който карал
Коментари Харесай

16-годишен шофьор си устрои гонка с полицията - бързал за училище

След гонка с полицията в Шумен е заловен 16-годишен, който карал кола по един от булевардите в града. След като не се подчинил на подадения сигнал със стоп палка, младежът направил опит да избяга, навлизайки в насрещното придвижване, предава Българска телеграфна агенция.

Невръстният шофьор бил спрян покрай бензиностанция след гонене. При инспекцията било открито, че той е недееспособен, а автомобилът с варненска регистрация е на негова роднина.

Пред служителите на реда младежът обяснил, че бързал за учебно заведение и по тази причина взел колата. Съставени са му три акта за открити административни нарушавания - за ръководство без да шофьорска брошура, за неспиране на стоп палка и за нахлуване в насрещната лента за придвижване.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР